Avís legal - ALR Rent a Car

Vaya al Contenido
AVÍS LEGAL:
En  compliment del que es disposa en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de  serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, es  faciliten les següents dades relacionades amb aquesta pàgina:
El  titular d'aquest lloc web és Auto Lloguers Roda SL, amb domicili en  C/Francesc Sant Clement 83, 8500 Vic, Barcelona i el CIF B62117221.  Podrà dirigir-se al departament d'atenció al client de Auto Lloguers  Roda SL mitjançant correu ordinari, correu electrònic a través de  l'adreça administracio@alr.cat o en el telèfon 93 888 60 57.
Auto Lloguers Roda SL  posa a la seva disposició la informació sobre les seves activitats,  productes i serveis a través d'aquest lloc web. Queden reservats tots  els drets de propietat industrial i intel·lectual. L'accés als  continguts del lloc web no implica concessió de llicència d'ús dels  indicats drets i, excepte autorització expressa dels seus titulars,  queda prohibida la seva reproducció, modificació, distribució o  comunicació pública d'acord amb la legislació espanyola vigent.
Auto Lloguers Roda SL  no es responsabilitza, ni garanteix que la informació del seu lloc web  sigui completa, exacta i que estigui totalment actualitzada. Auto  Lloguers Roda SL no respondrà dels danys i perjudicis de qualsevol  naturalesa que puguin causar-se a qui hagi accedit i utilitzat els  continguts de el seu lloc web o d'uns altres als quals es hagi dirigit  des del mateix.
PROTECCIÓ DE DADES:
A  l'efecte del que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de  Dades de Caràcter Personal i altra normativa de desenvolupament, li  informem que l'ingrés de les seves dades de caràcter personal suposa el  consentiment perquè siguin incorporats a un fitxer del que és  responsable aquesta empresa, degudament inscrit en el Registre General  de Protecció de dades, amb la finalitat de procedir a la seva alta com a  client i, d'aquesta manera, poder beneficiar-se dels avantatges oferts.  No obstant això , li recordem que disposa dels seus drets d'accés,  rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades,  que podrà exercir gratuïtament mitjançant la remissió d'una comunicació  per escrit a Auto Lloguers Roda SL, C/Francesc Sant  Clement 83, 8500 Vic, havent d'incloure el seu nom, cognoms, fotocòpia  de D.N.I., domicili a efecte de notificacions i indicar expressament com  a assumpte “PROTECCIÓ DE DADES” i el dret que desitja exercitar. En  relació a la privadesa i seguretat de la informació consulta el nostre  AVÍS LEGAL. La visita del Lloc web no suposa per a l'usuari la  transmissió de cap informació de caràcter personal o sobre si mateix. En  el cas que l'usuari facilités algun tipus d'informació a través del  correu electrònic de dani@alr.cat l'empresa garanteix que aquesta serà  utilitzada únicament conforme a la finalitat per la qual van ser  facilitats.
Els usuaris que facilitin dades de caràcter personal,  consenten inequívocament la incorporació de les seves dades als fitxers  automatitzats, dels quals serà responsable Auto Lloguers Roda SL,  i que es troben degudament inscrits en el Registre General de Protecció  de Dades, així com el tractament informatitzat o no dels mateixos amb  la finalitat de que puguin ser utilitzats per l'empresa per a la  prestació de serveis sol·licitats per l'usuari i/o l'enviament  d'informació sobre els productes i serveis de l'empresa. Aquesta  incorporació i posterior tractament de les dades es durà a terme  conforme a la legislació espanyola de protecció de Dades de Caràcter  Personal.
No obstant això, li recordem que disposa dels seus drets  d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les  seves dades que podrà exercir al nostre domicili.

mapa
ALR VIC
c/ Francesc Sancliment 83
Polígon PAE sud
08500 VIC (Barcelona)  Troba'ns

HORARIS
de dilluns a divendres
Matins de 8h a 13h
Tardes de 16h a 19h

També dissabtes de 9h a 13h
de l'1 de Juny al 30 de Setembre
ALTRES PUNTS
LA GARRIGA - El Vallès Oriental
RIPOLL - El Ripollès
SANTA COLOMA DE FARNERS -  La Selva
SANT FRUITÓS DE BAGES - El Bages
OLOT - La Garrotxa
separador
938886057
938886057
mapa
LA GARRIGA - El Vallès Oriental
RIPOLL - El Ripollès
SANTA COLOMA DE FARNERS -  La Selva
SANT FRUITÓS DE BAGES - El Bages
OLOT - La Garrotxa
c/ Francesc Sancliment 83
Polígon PAE sud
08500 VIC (Barcelona) - Troba'ns

HORARIS
De dilluns a divendres
de 8h a 13h i de 16h a 19h

També dissabtes de 9h a 13h
de l'1 de Juny al 30 de Setembre

938886057
separador
ALTRES PUNTS
Empresa
Flota
Associacions
Patrocini
separador
separador
separador
separador
separador
Xarxes socials
Regreso al contenido