Condicions lloguer - ALR Rent a Car

Vaya al Contenido
CONDICIONS DELS LLOGUERS
RESERVES. Es aconsellable realitzar les reserves amb un temps prudencial per tal d’assegurar la disponibilitat. Per formalitzar una reserva habitualment es sol.licitarà el 30% de l'import pressupostat en concepte de paga i senyal. En cas d'anul.lació, la política de devol.lucions  s’aplicarà de la següent forma: Anul.lació 30 dies o abans de la sortida es retornarà el 50%. Anul.lació 15 dies o abans de la sortida el retornarà el 25%. Ambdós casos també es podrà sol.licitar l’aplaçament per una altra data. A partir del 14è dia abans de la sortida no serà possible la devolució de la PIS ni l'aplaçament per una altra data.
ASSEGURANÇA CANCEL.LACIÓ DE RESERVES. Amb aquesta assegurança contractada (quota del 10% de l'import de la PIS i especificada en la reseva) es millorarà la política de cancel.lacions de reserves en les següents formes: Anul.lació fins a 15 dies abans de l'entrega es retornarà el 100% de la PIS (excepte l'import de la quota). Anulació fins a 7 dies abans només serà possible l'aplaçament de la reserva per a una altra data. A partir del 6è dia abans de la sortida no serà possible la devol.lució de la PIS ni l'aplaçament per a una altra data.
DOCUMENTACIÓ. Caldrà presentar el DNI o PASSAPORT original i vigent de l'arrendatari. Podrà ser persona no conductora. En cas de facturar a una empresa caldrà presentar les dades fiscals d'aquesta. Dels conductors serà necessari el  PERMÍS de CONDUÏR original, espanyol i vigent.
CONDUCTORS. Permís de conduir espanyol, de la UE o internacional. Persones  majors 21 anys amb 1 anys d’antiguitat en el permís conduïr per al grup Y. Persones  majors 23 anys amb 2 anys d’antiguitat en el permís de conduïr en els grups A-B-C-D-F-G-H-K-L-M-N. Persones majors 25 anys amb 3 anys antiguitat en el permís de conduir en els grups E-X-I-J-O-P-R-S-T-U-V-W.
GESTIÓ DADES CLIENTS. Per agilitzar la gestió del contracte i l’entrega del vehicle podeu facilitar previament les dades personals de l'arrendatari o facturació, conductors o dades de la targeta. D’aquesta forma estalviarem temps i només caldrà portar la documentació original en el moment de la recollida del vehicle.
CONTRACTE DE LLOGUER. Es signarà un contracte privat a l'entrega del vehicle on s’especificarà tots els detalls del lloguer. En aquest moment es farà efectiu l'import restant del lloguer pressupostat, la retenció del dipòsit de fiança de l'assegurança i la presentació de documentació, anteriorment esmentada.
DIPÒSIT DE FIANÇA. Les assegurances incloses i les seves cobertures, obliguen a l'arrendatari al pagament d'un import segons vehicle, en forma de retenció en una targeta de crèdit (no dèbit). Aquesta retenció romandrà vigent durant tot el lloguer i quedarà anul.lada posteriorment a la devolució del vehicle, en un màxim de 5 dies hàbils (exceptuant incidències que quedaran pendents de resolució).
TARIFA. És la modalitat de preu escollida, que s'ajusta a cada tipus de lloguer. La majoria de tarifes i els conceptes inclosos es podran modificar prèviament a l’emisió del contracte, sempre que hi hagi disponibilitat. Consulteu condicions de tarifes.
ASSEGURANCES. Els lloguers inclouen assegurança RC de responsabilitat a tercers i obligatòria de circulacio, assegurança PAI per danys personals als ocupants i defensa jurídica en cas d'accidents, assegurança CDW per a danys al propi vehicle produïts per un accident de circulació (excepte franquicies i exclusions com negligències o altres especificades al contracte), trencament de vidres, assegurança TP de robatori del vehicle (excepte franquicies i exclusions especificades en el contracte), AV assistència en viatge 24h per a tota la Unió Europea (espai Sghengen). D'aquestes cobertures queden exclosos el grup Y o bé alguna altra modalitat en la qual s'especifiqui aquesta exclusió.
DEVOLUCIÓ DE VEHICLE. És molt important el compliment de la devolució del vehicle en el lloc, dia i hora especificats en el contracte. L'ampliació del lloguer serà possible, sempre que el client ho sol.liciti prèviament i ALR ho autoritzi modificant el contracte.
mapa
OFICINA VIC
ALR VIC
c/ Francesc Sancliment 83
Polígon PAE sud
08500 VIC

De dilluns a divendres
de 8H a 13H i de 16H a 20H

Dissabtes de 9h a 13h
* De Juny a Setembre
ALTRES PUNTS
LA GARRIGA - El Vallès Oriental
RIPOLL - El Ripollès
SANTA COLOMA DE FARNERS -  La Selva
SANT FRUITÓS DE BAGES - El Bages
OLOT - La Garrotxa
938886057
separador
Regreso al contenido