Condicions lloguer - ALR Rent a Car

Vaya al Contenido
CONDICIONS DELS LLOGUERS
RESERVES. Es aconsellable realitzar les reserves amb un temps prudencial per tal d’assegurar la disponibilitat. Per formalitzar una reserva habitualment es sol.licitarà aprox. el 30% de l'import pressupostat en concepte de paga i senyal. En cas d'anul.lació, la política de devol.lucions 2020 s’aplicarà de la següent forma: Anul.lació 30 dies o abans de la sortida es retornarà el 100%. Anul.lació 7 dies o abans de la sortida el retornarà el 50%. Ambdós casos també es podrà sol.licitar l’aplaçament per una altra data.
DOCUMENTACIÓ. Serà necessari el DNI o PASSAPORT original i vigent de l'arrendatari. Podrà ser persona no conductora. En cas de facturar a empresa caldrà totes les dades fiscals d'aquesta. Dels conductors caldrà el  PERMÍS de CONDUÏR original, espanyol i vigent. En les promocions per autònoms caldrà l’últim rebut abonat.
CONDUCTORS. Persones   majors 23 anys amb 2 anys d’antiguitat permís conduïr en els grups   A-B-C-D-F-G-H-K-L-M-N. Persones majors 25 anys amb 3 anys antiguitat permís   conduir en els grups E-X-I-J-Y-O-P-R-S-T-U-V-W
GESTIÓ DADES CLIENTS. Per agilitzar la gestió del contracte i l’entrega del vehicle podeu facilitar previament les dades personals de l'arrendatari i conductors mitjançant aquest enllaç. D’aquesta forma estalviarem temps i només caldrà portar la documentació original en el moment de la recollida del vehicle.
CONTRACTE DE LLOGUER. Es signarà un contracte privat a l'entrega del vehicle on s’especificarà tots els detalls del lloguer. En aquest moment es farà efectiu l'import restant del lloguer pressupostat, la retenció del dipòsit de fiança de l'assegurança i la presentació de documentació, anteriorment esmentada.
DIPÒSIT DE FIANÇA. Les assegurances incloses i les seves cobertures, exigeixen el pagament d'un import segons vehicle, en forma de retenció a una targeta de crèdit (no dèbit). Aquesta retenció romandrà vigent durant tot el lloguer i quedarà anul.lada posteriorment a la devolució del vehicle, amb un màxim de 5 dies hàbils.
TARIFA. És la modalitat de preu escollida, en principi hauria de ser la més econòmica segons cada tipus de lloguer. La tarifa i els conceptes reservats es podran modificar prèviament a l’emisió del contracte, sempre que hi hagi disponibilitat i no s'hagi especificat el contrari a la reserva.
ASSISTÈNCIA EN CARRETERA. Tots els vehicles disposen d'una assistència en viatge per tot la Unió Europea (espai Sghengen) contractada a una companyia asseguradora. Aquesta, en cas d'averies o accidents, facilitarà tots els mitjans possibles pel rescat del vehicle i la repatriació dels passatgers al seu domicili.
AMPLIACIÓ DE LLOGUER. Es molt important respectar el dia i hora màxima per la devolució del vehicle i així mantenir totes les cobertures. Del contrari es podria considerar apropiació indeguda (falta greu segons codi penal). Per evitar-ho només s'haurà de sol.licitar prèviament a ALR una ampliació del contracte.
DEVOLUCIÓ DE VEHICLE. Les devolucions de vehicles fora d'horaris s'ampliarà la responsabilitat al client fins a la següent obertura de l'oficina ALR. Posteriorment a la devolució, el vehicle serà revisat per ALR i s'enviarà la corresponent fra. al client amb tots els conceptes desglosats i l'anul.lació feta de la fiança.
mapa
OFICINA VIC
ALR VIC
c/ Francesc Sancliment 83
Polígon PAE sud
08500 VIC

De dilluns a divendres
de 8H a 13H i de 16H a 20H

Dissabtes de 9h a 13h
* De Juny a Setembre
ALTRES PUNTS
LA GARRIGA - El Vallès Oriental
RIPOLL - El Ripollès
SANTA COLOMA DE FARNERS -  La Selva
SANT FRUITÓS DE BAGES - El Bages
OLOT - La Garrotxa
938886057
separador
Regreso al contenido