Condicions tarifes - ALR Rent a Car

Vaya al Contenido
CONDICIONS TARIFES
CONDUCTORS: han de disposar del DNI i del permís de conduir de class B, espanyol, original i vigent. Conductros majors de 23 anys amb 2 anys d'antiguitat en el carnet de conduir per als grups A-B-C-D-F-G-H-K-L-M-N. Conductros majors de 25 anys amb 3 anys d'antiguitat en el carnet de conduir per als grups E-X-I-J-O-P-R-S-T-U-V-W. Majors de 21 anys amb 1 any d'antiguitat en el carnet de conduir per al grup Y.
Els preus anunciats INCLOUEN: El quilometratge indicat, assegurança RC responsabilitat a tercers, assegurança PAI per danys personals ocupants i defensa jurídica, assegurança CDW per danys al propi vehicle per accident de circulació (excepte franquicies i exclusions), assegurança TP robatori del vehicle (excepte franquicies i exclusions), AV assistència en viatge, manteniment i reparacions segons fabricant, accessoris de circulació obligatoris, circulació per la Unió Europea (prèvia autorització i consultar països exclosos)
NO INCLOUEN: impostos IVA 21%, combustible, multes de trànsit per infraccions del conductor, serveis adicionals, franquicia i exclusions de les assegurances contractades
PUNTS d’entregues/devolucions: En diferents poblacions, mitjançant empreses col.laboradores i sempre subjectes a disponibilitat, és possible recollir i tornar un vehicle ALR. Serveis mínims de 2 dies. Els lloguers de 2 o 3 dies s’aplicarà un suplement de 39€ + iva 21%. Els lloguers de 4 dies o més no s’aplicarà cap suplement.
TEMPORADES vehicles familiars Aquests estan subjectes a dte o suplement segons època:
-Temporada Baixa: Descompte 10% mesos de novembre, gener, febrer i març. Promocions no acumulables amb altres dtes. i no s’aplica en els lloguers en punts d’entrega i devolució.
-Temporada Alta: Suplement 10% del 15 juny fins el 15 setembre. També tots els ponts festius
TARIFA REDUÏDA 50: Només aplicable en dies laborables de 8h fins a les 19h. Inclou 50 kms. No reservable a més de 24h de la sortida. Aconsellable pels recorreguts fins a 125 kms aprox.
TARIFA REDUÏDA 200:  Només aplicable en dies laborables de 8h fins a les 19h. Inclou 200 kms. No reservable a més de 7 dies de la sortida. Aconsellable recorreguts fins 250 kms aprox
TARIFA FI SETMANA: No s’aplica en ponts festius ni familiars en temp.alta. Inclou 300 kms. Aconsellable recorreguts fins a 500 kms. Consulteu possibilitat fi setmana ampliat de 3 i 4 dies
TARIFA DIÀRIA 1-5 DIES:  Lloguers 1 dia de dilluns a divendres, excepte alguns tipus de vehicles i disponibilitat, possibilitat també dels dissabtes. Els lloguers de 2 dies amb més de 800 kms de recorregut és aconsellable contractar 3 dies de lloguer i 1500 kms inclosos
TARIFA SETMANA COMERCIAL: De dilluns 8h fins divendres 19h. excepte en ponts festius. Inclou 1750 kms. No s’aplica aquesta tarifa en els vehicles familiars durant la temporada alta.
TARIFA SETMANAL:  Aplicable 7 dies o més. Inclou 350 kms/dia. A partir de 13 dies és aconsellable contractar tarifa quinzenal 15 dies.
TARIFA QUINZENAL: Aplicable 15 dies o més. Inclou 250 kms/dia. A partir de 23 dies és aconsellable contractar tarifa mensual. No s’aplica en veh. familiars durant temporada alta
TARIFES MENSUALS: Aplicable a partir de 30 dies. Inclou 150 kms/dia. Els preus per empresa només s’aplicarà a societats mercantils o bé persones físiques en règim d’autònoms.
PACKS 500 KMS: Aplicables 1 pack per cada dia/lloguer i amb un màxim 4 packs per lloguer
OFERTES: Preus especials per un determinat grup i dies. Kms reduïts. No acumulable amb altres promocions. No aplicables per a vehicles familiars en Temporada Alta o ponts festius.
BONUS720: Paquet de lloguers puntuals dels grups B,C,G,H,L,M,U,V on es poden acumular els dies totalment combinables entre ells i sense data de caducitat. El cost total són 720€ + iva 21% i es pot dividir amb lloguer de turismes a 30€, familiars i furgonetes a 60€ i vehicles industrials a 120€. No acumulable amb altres dtes.
TARIFES ACUMULABLES només entre les mateixes de cada modalitat (no combinades).
mapa
OFICINA VIC
ALR VIC
c/ Francesc Sancliment 83
Polígon PAE sud
08500 VIC

De dilluns a divendres
de 8H a 13H i de 16H a 20H

Dissabtes de 9h a 13h
* De Juny a Setembre
ALTRES PUNTS
LA GARRIGA - El Vallès Oriental
RIPOLL - El Ripollès
SANTA COLOMA DE FARNERS -  La Selva
SANT FRUITÓS DE BAGES - El Bages
OLOT - La Garrotxa
938886057
separador
Regreso al contenido